تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/09/14 - 14:36
کد خبر: 524297

نمای کرتین وال یا لامل چیست؟| بررسی مزایا و انواع آن

نمای کرتین وال یا لامل چیست؟| بررسی مزایا و انواع آن

از ویژگی های منحصر بفرد نمای کرتین وال می توان به ضدزلزله بودن و امنیت بالا، عایق بودن در برابر حرارت و صوت، بهینه سازی دما و نور محیط و در نتیجه مصرف انرژی کاهش خواهد داد. برای اجرای اصولی و تخصصی این نما، حتما باید از یک تیم حرفه ای کمک بگیرید که در این باره پیشنهاد ما به شما تیم تخصصی آرازپنجره می باشد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ هنگام نگاه کردن به یک ساختمان، اولین چیزی که توجه مارا به خود جلب می کند ظاهر و نمای ساختمان است. در واقع نمای هر ساختمان، نقش موثری در زیبایی، جذابیت و مخصوصا عایق بندی آن ایفا می کند. نمای ساختمان با استفاده از متریال مختلفی مانند شیشه، آجر، سنگ، سرامیک، چوب و کامپوزیت قابل طراحی و اجرا می باشد که هرکدام از این نماها زیبایی و ویژگی های مخصوص به خود را دارند. یکی از زیباترین نماهای قابل استفاده در ساختمان، نمای کرتین وال یا اصطلاحا لامل می باشد. این نما دارای پروفیل های آلومینیومی آکپا می باشد که شیشه ها برروی آن سوار هستند.

 از ویژگی های منحصر بفرد نمای کرتین وال می توان به ضدزلزله بودن و امنیت بالا، عایق بودن در برابر حرارت و صوت، بهینه سازی دما و نور محیط و در نتیجه مصرف انرژی کاهش خواهد داد. برای اجرای اصولی و تخصصی این نما، حتما باید از یک تیم حرفه ای کمک بگیرید که در این باره پیشنهاد ما به شما تیم تخصصی آرازپنجره می باشد. این شرکت با استفاده از با کیفیت ترین متریال و بر اساس استانداردهای لازم، پنجره های کرتین وال را تولید کرده و با تکیه بر توانایی مجریان با تجربه خود اصولی ترین روش های نصب را برای اجرای این نما بکار می گیرد.

نمای کرتین وال (Curtain Wall) چیست؟

نمای کرتین وال (Curtain Wall)

یکی از محصولات آکپا پروفیل های نمای کرتین وال هست. به کرتین وال، دیوار پرده نیز می گویند که از زیباترین انتخاب ها برای پوشش دادن نمای بیرونی ساختمان می باشند. در ساخت این نما از پروفیل های آلومینیومی لامل و از شیشه های عایق برای پر کردن فضای بین فریم های آلومینیومی استفاده می شود. لامل ها دو بخش افقی و عمودی دارند. لامل های افقی با نام ترنسم و لامل های عمودی با نام مولیون شناخته می شوند. در اجرای نمای کرتین وال، معمولا لامل های افقی یا ترنسم نسبت به لامل های عمودی یا مولیون طول بیشتر اما عرض برابری دارند.

دلیل این اختلاف در ابعاد این است که بیشتر بار شیشه ها بر روی مولیون ها خواهد بود. البته در بعضی از نماها نیز بسته به نگاه طراحان طول لامل ها را برابر در نظر می گیرند. از خصوصیاتی که این نما دارد وزن سبک آن است که باعث می شود بار کلی وارده به ساختمان را کاهش دهد. در نتیجه در برابر زلزه نیز مقاومت خوبی خواهد داشت. 

لامل چیست؟

لامل ها در واقع سازه های آلومینیومی هستند که در دو جهت افقی و عمودی نصب می شوند و فضایی مشبک ایجاد می کنند. فضای بین این فریم ها نیز با شیشه پر می شوند. لامل های عمودی به مولیون و لامل های افقی به ترنسم معروف هستند. شناخته شده ترین انواع لامل، لامل های فولادی، آلومینیومی و چوبی می باشد که در حال حاضر لامل ها آلومینیومی بیشترین کاربرد را دارند.

لامل های آلومینیومی با استفاده از لاستیک های EPDM در برابر سرما و حرارت عایق بندی می شوند تا اینگونه در مصرف انرژی نیز صرفه جویی شود.

ساختار نمای کرتین وال

ساختار این نما کاملا بصورت صنعتی می باشد و در دسته بندی نماهای خشک(نمای تهویه شونده) قرار می گیرد. در بعضی موارد برای ارتقا عایق بندی نمای کرتین وال، در ساخت آن از پروفیل های مرغوب آتاتک نیز استفاده می کنند. این پروفیل ها با استفاده از مواد اولیه مرغوب اروپایی ساخته شده و مقاومت بالایی به پنجره ها می دهد. همچنین پروفیل های آتاتک نیاز به نگهداری و مراقبت کمی دارند و در شرایط سخت دمایی تغییر شکل نمی دهند.

نمای کرتین وال در مواجهه با تنش و فشارهای وارد بر اثر زلزله یا بادهای شدید بسیار مقاوم تر هستند که به همین دلیل به آن خود ایستا یا self-support نیز می گویند.

شرکت آرازپنجره بعنوان مجری و تولیدکننده نمای کرتین وال، به منظور جلب رضایت شما مشتریان عزیز، تمامی مواد اولیه را از به نام ترین شرکت ها مانند آکپا و آتاتک تهیه می کند. این شرکت محصولات خود را با تعهد به کیفیت، دوام، قیمت مقرون به صرفه و ارائه خدمات پس از فروش ارائه می دهد.

انواع نمای کرتین وال

انواع نمای کرتین وال

تفاوتی که در انواع نماهای کرتین وال وجود دارد در نحوه فیکس کردن شیشه ها بین فضای لامل می باشد. این تفاوت در ثتبیت شیشه در ظاهر ساختمان تاثیرگذار است. از پرکاربرد ترین انواع نماهای کرتین وال که حتما مشاهده کرده اید، نمای شیشه ای کرتین وال می باشد. در ادامه به بررسی چهار نوع مختلف از این نما خواهیم پرداخت:

1- نمای کرتین وال فریم لس (Frameless)

در نمای فریم لس یا بدون فریم، برای فیکس کردن شیشه بین لامل ها از چسب استراکچرال استفاده می شود و از درپوش برای سطح خارجی نما استفاده نمی شود. پس از اینکه نما با لامل ها جدول بندی شد شیشه ها داخل کلاف آلومینیومی قرار می گیرند و در بین لامل ها فیکس می شوند.

2- نمای کرتن وال فیس کپ(face cap)

در نمای فیس کپ یا درپوش دار، پس از اینکه لامل های افقی و عمودی نصب شدند، شیشه ها بین این لامل ها جایگذاری شده و سپس بوسیله اتصال درپوش با دماغه لامل در محل مورد نظر نصب می شود. درپوش ها دارای اشکال و رنگ های متنوعی از جمله مستطیلی، گرد و... هستند که طول عمق متفاوتی نیز دارند.

3- سیستم سمی فریم لس (Semi frameless)

نمای سمی فریم لس، ترکیبی از نمای فیس کپ و فریم لس است که باعث ایجاد ظاهری متفاوت در نمای ساختمان می شود. در سیستم کرتین وال نیمه فریم با در نظر گرفتن طرح معماری و برای تثبیت شیشه در یکی از جهات افقی یا عمودی می توان از درپوش و در طرف دیگر از چسب یا لاستیک استفاده نمود.

4- سیستم یوچنل ( U channel)

سیستم یوچنل بعنوان زیرمجموعه ی نمای فریم لس و فول فریم لس محسوب می شود. با این تفاوت که در اجرای این روش دور شیشه ها از کلاف آلومینیومی استفاده نمی شود و به جای آن اسپیسر مخصوص شیشه و چسب استراکچرا جایگزین می شود. این سیستم نسبت به روش بدون فریم قیمت پایین تری دارد.

مزایای نمای کرتین وال

اجرای این روش به نمای ساختمان ظاهری مدرن و خاص می بخشد و از دیگر مزایای منحصر بفرد برای ساختمان برخوردار است. از جمله مزایای کرتین وال موارد زیر می باشند:

  • دارای ساختاری سبک بوده و موجب کاهش وزن بار برای ساختمان می شود.
  • باعث افزایش روشنایی و نور در ساختمان می شود
  • باعث بهینه سازی مصرف انرژی ساختمان می شود.
  •  اجرای نما با سرعت بالا و به راحتی انجام می شود.
  • عایق بندی بالا در برابر رطوبت و حرارت و صوت دارد.
  • نگهداری از آن راحت می باشد.
  • اجرای آن به صورت پیش ساخته و یا نیمه پیش ساخته قابل انجام است.
  • دارای تنوع در ویژگی ها و آپشن های ظاهری می باشد.
  • با استفاده از شیشه های رفلکس می توانیم به این نما جلوه های خاص در شب و روز بدهیم.
  • نصب انواع بازشوهای پنجره بر روی این نما امکان پذیر است.
  • این نما با استفاده از پروفیل های مرغوب آتاتک و آکپا تولید شده و دوام بالایی دارد.
  • دارای خاصیت ضد زلزله و ضد حریق می باشد.

خصوصیات نمای کرتین وال

خصوصیات نمای کرتین وال

علاوه بر مزایای بالقوه ای که این نما دارد، خوب است نگاهی به خصوصیات مهم آن در این بخش بیاندازیم:

  •  امکان استفاده از شیشه های دو یا سه جداره
  •  امکان ایجاد سطح عایق دما
  • قابلیت استفاده از انواع درپوش ها
  •  امکان اجرای نما به صورت تمام آلومینیوم
  • دارای تنوع رنگی بالا
  • بهره گیری از ابعاد متفاوت با توجه به نیاز پروژه

عایق بندی در لامل های آلومینیومی چگونه است؟

لامل ها به گونه ای طراحی شده اند که قابلیت ارتقا عایق بندی بالا را دارند تا از ساختمان در برابر شرایط جوی نامساعد محافظت کنند. به همین دلیل در لامل های آلومینیومی شیارهایی برای متصل کردن لاستیک های EPDM و پلی آمیدو همچنین اعمال فناوری ترمال بریک تعبیه شده است. لامل های آلومینیومی به دلیل شکل ظاهری و سیستم عایق بندی حرفه ای عایق خوبی در برابر نفوذ حرارت و سرما می باشند.

و در پایان...

امروزه در اکثر ساختمان های مدرن از نمای کرتین وال برای بهبود ظاهر و زیبایی بنا استفاده می شود. شما عزیزان می توانید برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص انواع نمای کرتین وال و لامل های آلومینیومی، با کارشناسان شرکت آراز پنجره از طریق شماره تلفن های 09151676709 و یا 05138081 در تماس باشید. همچنین برای مشاهده نمونه کارها و پروژه های موفق این شرکت، می توانید به وبسایت این شرکت به آدرس arazwindor.ir مراجعه نمایید.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
بارش شدید برف در مکه و تکاپوی عمره گذاران
آمار شهدای غزه به ۴۴,۵۳۲ نفر رسید
روابط ایران و عربستان بر اساس گام‌های حساب‌شده پیش می‌رود
سفر احتمالی هیأت صهیونیستی به قاهره برای مذاکره درباره آتش‌بس غزه
حضور دانشگاه تهران با ۹۰ دستاورد پژوهشی در نمایشگاه دستاوردهای فن‌بازار
سفر به جزیره ایرانی بوموسی برای همگان آزاد شد
برگزاری المپیاد زبان و ادبیات فارسی در ترکیه بعد از ۷ سال
اجرای توافق جامع میان ایران و چین را با جدیت پیگیری می‌کنیم
سقوط یک فروند هواپیمای آموزشی وزارت دفاع در فارس
اسرائیل بیش از ۶۰ بار آتش‌بس را نقض کرد
جدیدترین موضع‌گیری خصمانه آمریکا علیه ایران
هلاکت دست‌کم ۳۰۰ تروریست در حملات ارتش سوریه
آمریکا معافیت عراق برای واردات برق از ایران را تمدید کرد
عکس/مراسم عزاداری شب شهادت حضرت ‌زهرا (س) در حضور رهبر انقلاب
راهی جدید برای دسترسی به فلزات گرانبها
بازگشت خاموشی‌ها بستگی به میزان تأمین سوخت نیروگاه‌ها دارد
تمهیدات اورژانس تهران برای تشییع پیکر شهدای گمنام
اضافه‌کاری پرستاران بین ۵۵ تا ۱۲۰ هزار تومان است
بهینه‌سازی مصرف بنزین در اولویت است
اختلال اینترنت برطرف شد
امیدواری پوتین به امضای توافقنامه راهبردی جامع با ایران
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top